2DShooter

2DShooter Game Cover

2DShooter Krijimi i 2 niveleve dhe permbajtje ne faqen e instruksioneve Level 2:  Ndryshon background Ndryshon muzika Shtohen kundershtaret nga 3 ne 5 Level 3:  Elemente te tjere jane shtuar ne background si: planete, asteroide, black holes, satellite. Ndryshon Muzika Shtohen kundershtaret nga 5 ne 10 Instructions: Jane shtuar instruksionet per lojen. 

  • Mac OS
  • Web Browser
  • Windows

Similar Games